Bü'den A Milli Takıma Antrenör - Son Dakika
Yerel

Bü'den A Milli Takıma Antrenör

Bü\'den A Milli Takıma Antrenör

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Serdar Uslu, Voleybol Erkek A Milli Takımı yardımcı antrenörü oldu.

24.11.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Serdar Uslu, Voleybol Erkek A Milli Takımı yardımcı antrenörü oldu.

Bartın Üniversitesi BESYO öğrencileriyle elde ettiği başarıların ardından akademik kadrosuyla da kendinden bahsettiriyor. BESYO Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Uslu, Türkiye Voleybol Erkek A milli Takımı yardımcı antrenörlüğüne getirildi. İtalyan antrenör Emanuele Zanini ile birlikte çalışan Uslu, milli takımdan elde edeceği tecrübeleri öğrencilerine aktaracak olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Uslu, yüksekokullarında alanında uzman hocalarla kaliteli eğitim verdiklerini de kaydederek, "Bartın Üniversitesinde spor alanında birçok uzman akademisyen var. Bunlar teorik olarak donanımlı olmalarının yanında, pratik anlamda da hep sahadalar. Bu noktada öğrencilerimizin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Voleybol Erkekler A Milli Takımda edindiğim tecrübeleri sıcağı sıcağına onlara aktarabileceğim. Öğrencilerimizi hedefledikleri noktalara taşıma noktasında tüm hocalarımızla verdiğimiz eğitim, spor hayatlarında iyi bir referans olacağına inanıyorum" dedi.

BESYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Murat Kul ise gerek öğrenciler gerekse akademik personelin başarılarıyla Bartın Üniversitesinin ismini ulusal ve uluslararası düzeyde duyurmaya başladıklarının altını çizerek, "Genç, dinamik ve alanında uzman akademik kadromuzla iyi bir eğitim vermenin çabası içindeyiz. Bunun yanında spor müsabakalarında üniversitemizin ve şehrimizin adını duyurma gayretindeyiz. Üç öğrencimiz geçtiğimiz günlerde Dünya Üniversitelerarası Spor Oyunlarında elde ettikleri başarılarla bizi gururlandırdı. Birçok hocamız da farklı branşlardaki federasyonlarca üst düzey göreve getirildi. Akademik kadromuzun bu başarıları yüksekokulumuzu milli sporcuların tercihi durumuna getirdi. Bu yıl itibariyle 150'den fazla milli sporcumuz üniversitemizin öğrencisi olmuştur. Amacımız her yıl üzerine katarak ilerlemektir. Bu noktada bize desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'a da teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü'den A Milli Takıma Antrenör - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement