Bayraklı Belediyesi'nden Çiçek Mahallesi'ne 'Engelsiz Park' - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi'nden Çiçek Mahallesi'ne 'Engelsiz Park'

Bayraklı Belediyesi Çiçek Mahallesi’nde, ‘Engelsiz Park’ı yaşama geçirdi. Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Engelsiz parklarımızın sayısını artıracağız” dedi.

25.12.2022 11:07  Güncelleme: 16:29

Bayraklı Belediyesi Çiçek Mahallesi'nde, 'Engelsiz Park'ı yaşama geçirdi. Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Engelsiz parklarımızın sayısını artıracağız" dedi.

Sosyal yaşamda engelleri kaldırmak amacıyla projelerine devam eden Bayraklı Belediyesi, çocuk oyun parklarını da engelsiz hale getirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda ilk etapta Çiçek Mahallesi'ndeki Yunus Keskin Parkı 'Engelsiz Park'a dönüştürüldü. 6 bin metrekare alan içine kurulan park, engelli kullanımı için tasarlanmış çocuk oyun gruplarıyla ve spor aletleriyle donatıldı. Oyun grupları tekerlekli sandalye  kullanımına uygun olarak seçildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal projeye ilişkin, "Yaşamın her alanında engelleri kaldırmak için mücadele ediyoruz. Bu park da dezavantajlı çocuklarımızın sosyal hayata daha fazla katılım göstermesi için güzel bir imkan. Engelsiz parklarımızın sayısını artıracağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi\'nden Çiçek Mahallesi\'ne \'Engelsiz Park\'
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi'nden Çiçek Mahallesi'ne 'Engelsiz Park' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement