Bucalı Gazilere Miniklerden Vefa Çiçeği - Son Dakika
Yerel

Bucalı Gazilere Miniklerden Vefa Çiçeği

Bucalı Gazilere Miniklerden Vefa Çiçeği

Gaziler Günü Buca'da coşkulu bir törenle kutlanırken, ilkokula başlayan minik öğrenciler gazilerimize vefa ve minnet duygularını verdikleri çiçeklerle gösterdi.

19.09.2012 14:10

Gaziler Günü Buca'da coşkulu bir törenle kutlanırken, ilkokula başlayan minik öğrenciler gazilerimize vefa ve minnet duygularını verdikleri çiçeklerle gösterdi. Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın da katıldığı törende Gaziler Günü kutlandı. Öğrencilerin destek verdiği törenlerde şiirler okundu.

Çevik Bir Meydanı'ndaki törende Muharip Gaziler Derneği yöneticilerinden Mustafa Kemal Tolan, verilecek her görevi hala yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Gazilerin katıldığı ikinci törende ise İlköğretim Haftası başladı. Buca Mimar Kemalettin İlkokulu'ndaki törende gazilerimiz düzenlenen oyun bahçesinin de açılışını Kaymakam Bozacıoğlu Belediye Başkanı Ercan Tatı ile birlikte yaptı.

Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, öğrencilerin, eğitimcilerin ve veliler ilköğretim haftasını kutladı. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da, Gaziler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerimize minnet ve vefa duygularını sadece bir gün değil her zaman dile getirdiğini söyledi. Tatı, "Ulusumuzun var olma sürecinin temel taşları gazilerimiz ve şehitlerimizdir ve onlar bizim baş tacımızdır" dedi.

(HD)

19.09.2012 13: 39: 11

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucalı Gazilere Miniklerden Vefa Çiçeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement