Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, Ören Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, Ören Esnafını Ziyaret Etti

Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, Ören Esnafını Ziyaret Etti

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören’de yapılan çalışmaları inceleyerek esnafı ziyaret etti.

15.08.2022 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören'de yapılan çalışmaları inceleyerek esnafı ziyaret etti.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören'de yapılan çalışmaları inceleyerek esnafı ziyaret etti. Yaz sezonunun nasıl geçtiğine dair esnafın işleriyle ilgili bilgiler alan Başkan Deveciler, ülkede yaşanan ekonomik krizin ve pahalılığın turizm sektörüne etki ettiğini belirtti. Bu krizden en az zararla çıkabilmeleri için Ören esnafına kazanç sağlayacak etkinlikler düzenlediklerini ve Ören'i canlı tuttuklarını ifade eden Deveciler, kitap fuarında yaklaşık 100 bin kişinin Ören'e geldiğini ilerleyen günlerde de festival kapsamında Ören'de yeni organizasyonlar yapılacağını ve bu etkinliklerin Ören esnafı için kazanç sağladığını söyledi. Esnafı dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Deveciler'e çarşının canlanması için yaptığı çalışmalardan dolayı Ören esnafı da teşekkürlerini iletti.

ÖREN'İN YOLLARI IŞIKLI SİSTEMLE YENİLENİYOR

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in önem verdiği Ören çarşının akabinde, Ören yürüyüş yoluna bağlı yaya yolları ve plaja bakan seyir alanlarının da yolları ışıklı sisteme sahip taşlarla döşenerek yenilenmeye başlandı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Deveciler, Ören'in talihini değiştirmek adına projelendirmeler yaptıklarını ve her fırsatta bu projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Burhaniye'nin turizm adına son yıllarda ivme kazandığının da altını çizen Deveciler, "Doğal güzellikleriyle dünyaca ünlü Ören'imizin yapısını bozmadan modernize ederek Körfezin göz bebeği haline getireceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, Ören Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement