Burhaniye'de Fotoğraf Gösterisi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Fotoğraf Gösterisi Yapılacak

Burhaniye\'de Fotoğraf Gösterisi Yapılacak

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türkiye'nin en önemli fotoğraf sanatçılarından İbrahim Zaman bir fotoğraf gösterisi yapacak.
İbrahim Zaman'ın,11 Aralık Çarşamba günü Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği gösteriye herkesi...

10.12.2013 13:44

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türkiye'nin en önemli fotoğraf sanatçılarından İbrahim Zaman bir fotoğraf gösterisi yapacak.

İbrahim Zaman'ın,11 Aralık Çarşamba günü Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği gösteriye herkesi beklediklerini anlatan Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği(Zeyfod) Başkanı Özkan Arıkantürk, büyük ustayı ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını anlattı. Tanınmış fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman, Belediye ve Zeyfod'un öncülüğünde fotoğraf gösterisi düzenliyor. Işığın Peşinde 45 yıl, Nil Vadisinde Zaman, Yansımalar ve Düşler adları altında düzenlenecek gösterinin ilgi görmesini beklediklerini anlatan Zeyfod Başkanı Dr. Özkan Arıkantürk, "İlçemiz de fotoğraf meraklılarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle tanınmış fotoğraf sanatçısı büyük usta İbrahim Zaman'ın fotoğraf gösterisi çok önemli. 11 Aralık Çarşamba günü saat 17.30 da düzenlenecek olan fotoğraf gösterisine bütün fotoğraf meraklılarını bekliyoruz. İbrahim Zaman'ı ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Fotoğraf Gösterisi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement