Burhaniye'de Mezarlıklar Bakıma Alındı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Mezarlıklar Bakıma Alındı

Burhaniye\'de Mezarlıklar Bakıma Alındı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Büyükşehir yasası sonucu, 25 köy ve 1 beldenin Burhaniye Belediyesi hizmet alanına girmesiyle birlikte Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik işleri Müdürlüğü çalışmalarına hız verdi.

20.07.2014 14:35

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Büyükşehir yasası sonucu, 25 köy ve 1 beldenin Burhaniye Belediyesi hizmet alanına girmesiyle birlikte Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik işleri Müdürlüğü çalışmalarına hız verdi.

Burhaniye merkez ve kırsal mahallelerde bulunan tüm mezarlıklar Burhaniye Belediyesi Temizlik işleri elemanları tarafından otlarının ve çevre bakımının yapılması suretiyle temizlendi. Özellikle kırsal mahallelerde bakımsız olan mezarlıklar daha güzel bir görüntüye kavuşurken bayramdan önce yapılan bu temizlik ile de bayramda yakınlarının mezarlarını ziyarete gidecek olan vatandaşlar için de kolaylık sağlanmış oldu. Ayrıca, belediye tarafından çöp konteynırlarında oluşan ve yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle de artan bakterileri, dezenfekte etmek ve haşerelere karşı önlem almak amacıyla çöp bidonlarının ilaçlı suyla yıkanmaya başlandı. Özellikle karasineklerle mücadelede etkin olan bu işlemler, bütün çöp kovalarının yıkanması suretiyle devam ediyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Mezarlıklar Bakıma Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement