Burhaniye'den Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Burhaniye'den Kısa Kısa

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Almanya'nın Hürth kentinden Burhaniye'ye ziyaret.

Burhaniye Belediyesinin 16 Eylül'de kardeş şehir olarak protokol imzaladığı Almanya'nın Hürth kentinden Kardeş Şehirler Derneği ve Burhaniye'yi tanımak isteyen Alman vatandaşları, ilçeye ziyarete geldi.

İlk olarak Kardeş Şehirler Derneği'nde toplanan grup, daha sonra Belediye Başkanı Fikret Akova ile ilçenin ilk yerleşim yerlerinden olan Geriş Mahallesi'ni gezdi. Ardından birliktelik adına yemek yiyen ekip, Akova'nın makamında sohbet etti.

Belediye yeni hizmet binasını Akova ile gezen heyet, hizmet binası yaptıklarından dolayı Akova'yı tebrik etti.

-Samime Sanay Caddesi'nde düzenleme çalışmaları-

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin dört bir yanında süren yol yapım çalışmaları devam ediyor. Burhaniye'nin Ören Mahallesi'nde Türk Sanat Müziği sanatçısı Samime Sanay'ın adını taşıyan caddede çalışmalar başladı.

Daha önce toprak ve bozuk bir zemine sahip olan yola, ekipler tarafından granit parke taşı döşendi. - Balıkesir

Kaynak: AA