Burhaniyeli Darbukacı'ya 20 Yıl Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Darbukacı'ya 20 Yıl Teşekkürü

Burhaniyeli Darbukacı\'ya 20 Yıl Teşekkürü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nda 20 yıldan bu yana darbuka çalan Ercüment Öziş, ilçeden taşındığı için görevini bırakırken, Dernek Başkanı Ali Özcan tarafından teşekkür plaketi verildi.

14.08.2017 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nda 20 yıldan bu yana darbuka çalan Ercüment Öziş, ilçeden taşındığı için görevini bırakırken, Dernek Başkanı Ali Özcan tarafından teşekkür plaketi verildi. Öziş'in koroya büyük katkı sağladığını anlatan Özcan, kendisini unutmayacaklarını söyledi.

Ören Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konser büyük ilgi görürken, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı ve Koro Şefi Ali Özcan, korodan ayrılma kararı alan Ercüment Öziş'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, plaket verdi. Ali Özcan, Ercüment Öziş'in plaketini Emekli Öğretmen Süleyman Yavaş'a verdirirken, Öziş'in 20 yıldan bu yana saz heyetinde yer aldığını söyledi. Ercüment Öziş'e teşekkür eden Özcan, kendisini unutmayacaklarını söyledi. Ercüment Öziş'de Ali Özcan'a teşekkür ederken arkadaşlarını unutmayacağını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Darbukacı'ya 20 Yıl Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement