Bursa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'dan Kısa Kısa

20.09.2013 13:05

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifinin yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valisi Karaloğlu'nu ziyaret etti

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifinin yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Heykel'deki tarihi valilik binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Yeşil Çevre Arıtma Tesisi Kooperatifi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Emin Akça, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi olarak Türkiye'ye örnek teşkil edecek bir projeye imza attıklarını belirten Akça, BEBKA'dan sağlanan destekle hayata geçirdikleri proje sayesinde enerjiden yaklaşık yüzde 50 tasarruf etmeyi başardıklarını belirtti.

Vali Karaloğlu ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Yeşil Çevre Arıtma Tesisi Kooperatifinin örnek bir proje olduğunu belirterek, kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkür etti.

-DOSABSİAD üyeleri, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Saydam'ı ziyaret etti

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Bursa Vergi Dairesi ile DOSABSİAD tarafından ortaklaşa düzenlenecek toplantıda "e-fatura uygulaması" hakkında Demirtaş Organize Sanayisi bölgesinde bulunan firmaların bilgilendirilmesi konusu ele alındı.

DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar, DOSAB'da faaliyet gösteren fabrikaların üretim, istihdam, ihracat ve ödenen vergiler açısından Bursa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade ederek, "Bölgemiz Türkiye ekonomisinin önemli üretim merkezlerinden birisi olmuştur" dedi.

Tezyaparlar, DOSAB'da faaliyet gösteren firmaların geçen sene 3 milyar 850 milyon dolar olan ihracatının bu yıl 4 milyar doları aşmasını beklediklerini belirtti.

Vergi Dairesi Başkanı Saydam ise organize sanayi bölgelerindeki firmaların bir disiplin içinde çalışmasından ve aynı zamanda yaptıkları işlerin kayıt altında olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'dan Kısa Kısa - Son Dakika


Advertisement