"Bursa Esnafı ile Emniyet Uyum İçinde Çalışacak" - Son Dakika
Yerel

"Bursa Esnafı ile Emniyet Uyum İçinde Çalışacak"

"Bursa Esnafı ile Emniyet Uyum İçinde Çalışacak"

Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na iade-i ziyaret gerçekleştiren Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Bursa polis teşkilatı olarak esnafımızla daima uyum içindeyiz" dedi.ziyaret etti.

13.06.2012 17:59

Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na iade-i ziyaret gerçekleştiren Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Bursa polis teşkilatı olarak esnafımızla daima uyum içindeyiz" dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya iade-i ziyaretler çerçevesinde Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı (MESO)

ziyaret etti. Bursa MESO Başkanı Fehmi Duban ve yönetim kurulu üyesi esnaflar tarafından karşılanan Kahya, esnafın sıkıntılarını ve polis teşkilatıyla ilgili düşüncelerini dinledi. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Kahya, "Bursa polis teşkilatı olarak esnafımızla daima uyum içindeyiz. Esnafımızın görüşleri ve düşünceleri bizler için daima önemlidir" dedi.

Bursa MESO Başkanı Fehmi Duban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bursa polisinin esnafın yanında olduğunu söyledi. Özellikle sokak timleri sayesinde çarşı içindeki kapkaç ve yankesicilik suçlarına anında müdahale edildiğini sözlerine ekleyen Duban, "Polis teşkilatımız olaylara zamanında müdahale ederek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyor. Bursa esnafı olarak emniyet güçlerimizden çok memnunuz" dedi.

(YS)

13.06.2012 17: 37: 21

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Bursa Esnafı ile Emniyet Uyum İçinde Çalışacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement