Bursa Valisi Harput Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bursa Valisi Harput Açıklaması

İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı makamında ziyaret eden Vali Şahabettin Harput, Bursa'nın, Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu ifade etti.

02.01.2012 17:20

İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı makamında ziyaret eden Vali Şahabettin Harput, Bursa'nın, Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu ifade etti.

Fomara Emniyet Müdürlüğü önünde tören mangasıyla karşılanan Harput, şeref defterini imzaladıktan sonra Kahya'nın makamına geçti. Emniyet teşkilatının halkın da büyük desteğiyle büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Harput, Emniyetin, Jandarmayla birlikte halkın güvenliğini sağladığını ifade etti.

Başarılı çalışmalarından dolayı Ali Osman Kahya'ya teşekkür eden Vali Harput, "Bursa, Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri" ifadesini kullandı.

Kentin en büyük sorununun trafik olduğuna dikkat çeken Harput, "Cumhuriyet Caddesi'nin trafiğe kapatılmasıyla Haşim İşcan Caddesi'ne büyük bir yük bindi. Bu yükü azaltmak için kentteki taksi dolmuşların kaldırılması gerekiyor. Bir de vatandaşların toplu taşıma araçlarına yönelmeleri gerekiyor. Raylı sistem, trafiği bir ölçüde rahatlatıyor. Büyükşehir Belediyesinin raylı sistem konusunda yeni projeleri var. Trafiğin çözümü için Belediye- Emniyet birlikte çalışıyor" dedi.

Vali Harput, Uludağ'a yılbaşı tatili için gelen iki gencin kayak yaptıkları sırada sis yüzünden kaybolduğu haberini aldığında endişe duyduğunu dile getirerek

"Neyse ki bu kayıplarda korkulan olmadı. Harekete geçen Jandarma ekipleri kaybolan gençlerimize birkaç saat içinde sağ salim ulaştılar" diye konuştu.

Değirmenönü Mahallesi'nde yılbaşı gecesi çıkan kavgada iki gencin bıçaklanarak hayatını kaybetmesine de değinen Harput, "Keşke olmasaydı. Gönül işi zorla olmaz, gençlerin duygularını her zaman kontrol etmesi gerekiyor. Hiç yüzünden ölen gençleri hiçbir şey geri getirmez" dedi.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Valisi Harput Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement