Gaziantep Büyükşehir Belediyessi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Hasan Kömürcü, yol, cadde ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ettiğini söyledi.
Kömürcü, "Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol, sokak ve cadde yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor. Çalışmaların yapıldığı bölgelerde trafik akışının olumsuz yönde etkilenmemesi için ulaşım daire başkanlığı olarak bizler de önlemimizi ve yeni alternatif yolları sürücülerimiz sıkıntı çekmemesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
Kömürcü, "Yeni çalışmalarına başlanan Eski Saray Caddesinden itibaren Gaziler Caddesi girişi ile Tuzhanı Sokak arasında kalan bölgeyi cephe ve yol yenileme çalışmalarına kapsamında, 8 Mart - 8 Nisan 2013 tarihleri arasında trafik akışına kapatıyoruz" diye konuştu.
Araç sürücülerini uyaran Kömürcü, "Vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin mağdur olmaması için araç trafiği Eskisaray Caddesi, Şehitler Caddesi, sağa Yeni Çarşı Sokak, Tuz Hanı Sokak takip ederek Eski Belediye Caddesi olarak yönlendirildi. Sürücülerimizin her hangi bir olumsuzluk ile karşılaşmaması için trafik işaretlerine ve yönlendirmelere riayet etmeleri gerekmektedir" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Büyükşehir Belediyesinden Araç Sürücülerine Uyarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?