Büyükşehir Şenliklerinde Maneviyat ve Coşku Bir Arada - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Şenliklerinde Maneviyat ve Coşku Bir Arada

Büyükşehir Şenliklerinde Maneviyat ve Coşku Bir Arada

Büyükşehir Belediyesi ‘Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’ Karaalioğlu Parkı’nda vatandaşlarla buluştu.

05.07.2015 13:13

Büyükşehir Belediyesi 'Geleneksel Ramazan Etkinlikleri' Karaalioğlu Parkı'nda vatandaşlarla buluştu. Antalyalılar gölge oyunu, konferans ve tasavvuf konseriyle Ramazan'ın manevi atmosferi ve coşkusunu bir arada yaşadı.

'Geleneksel Ramazan Etkinlikleri' Karagöz-Hacivat gösterisiyle başladı. Özellikle çocukların keyifle izlediği gösteriye aileler de yoğun ilgi gösterdi. Gölge oyununun ardından 'Sadakat Ahlakı' konulu mini konferans veren Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder Bilgin, 'Niçin Ahlaklı Olmalıyız?' sorusunu temel alan bir konuşma gerçekleştirdi.

'Geleneksel Ramazan Etkinlikleri' Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu'nun muhteşem konseri ile sona erdi. Şef Aydemir Tuncer yönetiminde tasavvuf müziğinin seçkin eserleri seslendirildi. Konser sonrası Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu, Şef Aydemir Tuncer'e çiçek takdim ederek, konserde emeği geçen tüm ses ve saz ekibine teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Şenliklerinde Maneviyat ve Coşku Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement