Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, evinin bahçesinde buzlu zeminde kayarak düşmesi sonucu sol el bileğini kırdı.
Evlerine gelen misafirleri uğurlamak için bahçeye çıkan Müftü Gerek, kar ve buzlu zemin nedeniyle bir anda dengesini kaybederek düştü.
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan Gerek'e ilk müdahale acil servis ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan tetkikler sonucunda sol el bileğinde kırık tespit edilen Gerek'in kolu alçıya alındı.
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Osman Acar da, Müftü Gerek'i acil serviste ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Gerek, hastanede belli bir süre kaldıktan sonra taburcu edilerek evine gönderildi.
- KIRIKKALE
Son Dakika › Yerel › Buzda Kayan Müftü, Bileğini Kırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.