Buzem'den Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Buzem'den Tanışma Toplantısı

Buzem\'den Tanışma Toplantısı

Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (BUZEM) okuyan öğrenciler için tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

04.06.2015 17:34

Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (BUZEM) okuyan öğrenciler için tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi öğrencileri 2014-2015 Bahar dönemi genel sınavları için Bartın'a geldi. 143 öğrencinin biraraya gelmesiyle Bartın Üniversitesinde bir tanışma toplantısı yapıldı. Üniversitenin Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, toplantıyla öğrencilerin yeni dostluklar edindiklerini belirterek, aynı zamanda ders süreci içerinde yaşanan sıkıntıları dinleme fırsatı bulduklarını söyledi.

BUZEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Yıldırım ise, Bartın Üniversitesinin çağın gelişimine ayak uydurarak, kendisini sürekli geliştirdiğini ifade etti. Uzaktan eğitim alarak öğrencilerin öğrenimleri boyunca hem zamandan kazandıklarını hem de maddi olarak rahat bir eğitim süreci geçirdiklerini kaydeden Yıldırım, üniversite olarak uzaktan eğitim sistemini en iyi şekilde sürdürmeye gayret ettiklerini aktardı.

Daha sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Aytekin, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü konusunda bilgiler veren sunumunu gerçekleştirdi.

Yapılan sunumun ardından farklı bölümlerde okuyan Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencileri Fuaye alanında bir araya gelerek sohbet etti. Aynı sınıfta olmasına rağmen birbirlerini yalnızca sanal ortamda tanıyan öğrenciler yüz yüze görüşme imkanı buldu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buzem'den Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement