AKçakale'de Çadır Kentteki Marketler Denetlendi - Son Dakika
Yerel

AKçakale'de Çadır Kentteki Marketler Denetlendi

AKçakale\'de Çadır Kentteki Marketler Denetlendi

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde bulunan marketleri denetledi.

31.01.2014 12:39  Güncelleme: 12:37

Denetimlerde Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat' a, Kamp müdür yardımcıları Bekir Engül, Yasin Seyhan ve Hasan Öztürk eşlik etti.

Marketleri denetleyen Kaymakam Fırat ve kamp yönetimi Suriyeli sığınmacıların marketlerden uygun şekilde hizmet ayıp almadıklarını sordu. Hizmetlerden son derece memnun kaldıklarını ve yetkililere teşekkür ettiklerini belirten sığınmacılar "Market sistemi çok iyi kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz. Fiyatlarda oldukça uygun, istediğimiz her şeyi burada buluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletine teşekkür ederiz" dedi.

Kamptaki diğer çalışmaları inceleyerek bir değerlendirme yapan Kaymakam Eyüp Fırat ise "Bilindiği üzere daha önceleri üç öğün sıcak yemek veriyorduk. Fakat Suriyeli Kardeşlerimizin yemek kültürleri farklı olduğu için kendi yemeklerini kendileri yapması daha iyi olur, diyerek market sistemine geçtik. Tabi ki marketlerde aralıklarla denetim yapıyoruz. Suriyeli misafirlerimizin sıkıntılarını soruyoruz. Denetimler sırasında Misafirlerimizin yapılan bu marketlerden çok memnun olduklarını gördük. Bu denetimlerimiz aralıksız olarak sık, sık devam edecektir" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AKçakale'de Çadır Kentteki Marketler Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement