Çamlıyayla'da 4. Briç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Çamlıyayla'da 4. Briç Turnuvası

Çamlıyayla\'da 4. Briç Turnuvası

Çamlıyayla Belediyesi ile Tarsus Briç Spor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği "Çamlıyayla 4.Geleneksel Briç Turnuvası"nda dereceye girenler ödüllendirildi.

03.09.2012 10:40

Çamlıyayla Belediyesi ile Tarsus Briç Spor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği "Çamlıyayla 4. Geleneksel Briç Turnuvası"nda dereceye girenler ödüllendirildi.

Çamlıyayla Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dağ Otel'de gerçekleşen turnuvaya, Türkiye'nin değişik illerinden toplam 52 briç tutkunu katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, bu yıl 4'ncüsünü düzenledikleri turnuvanın düzenlenmesine katkıda bulundukları ve bir kez daha ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

4 saat süren briç turnuvasında dereceye girenlere altın, plaket ve şilt armağan edildi. Turnuvada North-South derece sıralamasında, Fikret Ak-Güney Gündoğdu ikilisi birinci, Semih Caner-Atilla Arıkan ikilisi ikinci, East-West derece sıralamasında, Levent İmamoğlu-Mustafa Arslan ikilisi birinci, Abdulrezzak-Mustafa Özünlü ikilisi ikinci oldu.

Senyör'de Faruk Altan ile Mehmet Yılmazcan, Mix'de Ziya Işık Aksan ile Dilek İçgören birincilikleri elde etti.

Dereceye girenlere ödüllerini, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Tarsus Briç Kulübü Başkanı Aytaç Sunay tebrik ederek verdi.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çamlıyayla'da 4. Briç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement