Çan'da Gönül Elçileri Toplantısı Çan'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çan'da Gönül Elçileri Toplantısı Çan'da Yapıldı

Çan\'da Gönül Elçileri Toplantısı Çan\'da Yapıldı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Gönül elçileri toplantısı yapıldı.

24.12.2013 14:45

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Gönül elçileri toplantısı yapıldı.

Çanakkale'nin Çan İlçesi Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıda katılımcılara "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi, Koruyucu Aile Hizmeti ve Kadınların Mesleki Açıköğretim Liselerine yönlendirilmesi" konu başlıkları hakkında bilgi verildi. Gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Valisi Ahmet Çınar'ın eşi Ümmügülsüm Çınar, Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Serap Çağlar, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ve eşi Binnaz Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan İlçesi STK Başkan ve Temsilcileri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Başkanları ve çok sayıda Çanlı vatandaş katıldı. Toplantıda konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Serap Çağlar, "Bizi biz yapan değerleri yaşattıkça, sevgiyi, şefkati, merhameti, paylaştıkça gücümüzün artacağına inanıyorum. Aldığımız güç ve enerjiyi geleceğe taşımak için sorumluluk yüklenerek gönül elçisi olduk. Gerçekleştirilen proje ile amacımız hem kadınlarımızın hem de ülkemizin kazanmasıdır. Bu iki unsuru yerine getirmek için tüm çabamızı sarf etmeliyiz çünkü biz büyük bir aileyiz" dedi.

Çağlar'ın ardından söz alan Kaymakam Nurettin Kakillioğlu, "Dışarıda soğuğa rağmen burada gönüllerimizi ısıtan bir proje ile birlikte olduk. Herkesin desteği ile el ele verilerek güzel şeylerin başarılacağına inanıyorum. Projeye destek olan ve emek harcayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Toplantıda bulunan Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, "Bu toplantıda kendi isteğim ile bizzat bulunmak istedim. Çünkü geleceğimiz, kalkınmamız kadınlarımızın büyük emekleri ile gerçekleşecektir. Kadınlar dünya nüfusunun yarısını teşkil etmektedir. O halde insanlığın yarısını teşkil eden kadınların toplumsal hayatımızın dışında kalması asla düşünülemez. İnanıyorum ki gerçekleştirilen bu proje ile devletin elinin değmediği, görmediği kadınlarımıza ulaşacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Sosyal Hal Uzmanı Feride Akkolu tarafından "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi, Koruyucu Aile Hizmeti ve Kadınların Mesleki Açıköğretim Liselerine yönlendirilmesi" konuları hakkında bilgi verildi. Toplantı Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'nun eşi Binnaz Kakillioğlu'nun Çanakkale Valisi Ahmet Çınar'ın eşi Ümmügülsüm Çınar'a hediye takdim etmesi ile son buldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'da Gönül Elçileri Toplantısı Çan'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement