Çan'da Müftülükten Tesbihat Organizasyonu - Son Dakika
Yerel

Çan'da Müftülükten Tesbihat Organizasyonu

Çan\'da Müftülükten Tesbihat Organizasyonu

Çanakkale'nin Çan ilçesinde İl Müftülüğü'nün "Cami Etkinlikleri" talimatı gereği Karşıyaka Mahallesi'nde tesbihat organizasyonu gerçekleştiriliyor.

30.01.2012 11:05

Çanakkale'nin Çan ilçesinde İl Müftülüğü'nün "Cami Etkinlikleri" talimatı gereği Karşıyaka Mahallesi'nde tesbihat organizasyonu gerçekleştiriliyor.

Çan İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, 27 Ekim 2011 tarihinden itibaren her hafta Cuma günü sabah namazlarından sonra yapılan tesbihat organizasyonuna, özel bir işyerinin sponsor olduğunu ve cami çıkışınca cemaate çorba ikramında bulunduğunu söyledi. Müftü Bayrak, İlçe Müftülüğü tarafından daha önceki tüm organizasyonların Çarşı Camisi'nde yapıldığı göz önünde bulundurularak, Karşıyaka Mahallesindeki tek cami olan Karşıyaka Camisi'nin seçildiğini belirterek, tesbihat programında okunacak tesbih ve zikir metinlerinin İl Müftülüğü'nce gönderildiğini söyledi. Bayrak, Kaymakamlık makamından alınan onay ile tesbihat programı için Karşıyaka Camisi İmam-Hatibi Aziz Çoban, Merkez Camisi İmam-Hatibi Mehmet Kaya, Karşıyaka Camisi Müezzin-Kayyımı Şerafettin Türker, Akşemseddin Camisi Müezzin-Kayyımı Recep Bal, Muhammed Camisi Müezzin-Kayyımı Şerif Subaşı ve Hacı Fatma Bodur Camisi Müezzin-Kayyımı Yusuf Arslan'ın görevlendirildiğini sözlerine ekledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'da Müftülükten Tesbihat Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement