Çan Belediyesi, çeşitli nedenlerle tahrip olan cadde ve sokak yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı.
Belediye yetkilileri, çalışmalar kapsamında ilk olarak Çanakkale Caddesi'ndeki yolların onarımının yapıldığını bildirdi.
Çalışmaların 20 günde tamamlanmasını planladıklarını ifade eden yetkililer, bu süre içinde Bülent Ecevit ve Millet caddeleri, Kaleseramik Fabrikaları'nın misafirhane yolu ile Sevgi Yolu'nda bakım onarım çalışması yapılacağını kaydetti.
-Üniversite öğrencileri fidan dikti-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çan Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, okul bahçesine fidan dikti.
Pazarlama bölümü birinci sınıf öğrencileri, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 50 adet fidan dikerek, "Hatıra Ormanı" oluşturmak için ilk adımı attı.
Öğrencilerden Önder Gözütok, bu konuda kendilerine yardımcı olan okul yöneticileri ile fidanları temin eden Samet Peker'e teşekkür eden Gözütok, bu etkinlikle hatıra ormanı oluşturmak için ilk adımı attıklarını kaydetti.
Öğrenciler, diktikleri fidanları suladıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
- ÇANAKKALE
Son Dakika › Yerel › Çan'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.