Çankırı'da Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Çankırı'da Ramazan Etkinlikleri

Çankırı\'da Ramazan Etkinlikleri

Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Ramazan ayının ilk iftar gününde TOKİ ve Yenişehir Sitesi'nde kurulan sofralarda vatandaşlarla oruç açtı.

10.07.2013 14:04  Güncelleme: 14:22

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan ayının ilk iftar gününde TOKİ ve Yenişehir Sitesi'nde kurulan sofralarda vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mahalle iftarları, birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olurken, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Dinç, Ramazan ayında bu yıl 74 bin 500 Çankırılı ile iftar sofralarında buluşma arzusunda olduklarını belirterek "İlk iftarımızı Yenişehir ve TOKİ'de yaptık. İftarlardaki amacımız mahalleli kültürünü yeniden hayata geçirmek. Zengini fakiri, genci yaşlısı toplumun her katmanını bir araya getirmek sureti ile birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını yeniden ortaya çıkarmak adına ciddi bir organizasyon yaptık. Tüm vatandaşlarımızı iftarlarımıza bekliyoruz." diye konuştu.

Çankırı Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri iftarın ardından orta oyunları, tasavvuf musikisi ve semazen gösterileri ile devam etti.

Etkinliklerde vatandaşlara pamuk şeker, macun, kızılcık şerbeti ve mısır ikram edildi.

Başkan Dinç, etkinlikler ile Ramazan ayının ruhunu yaşatmayı ve yeni nesillere aktarmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı'da Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement