Çaycuma Diyanet Sen'den Örnek Çalışmalar - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Diyanet Sen'den Örnek Çalışmalar

Çaycuma Diyanet Sen\'den Örnek Çalışmalar

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen temsilciliği “Cuma buluşmaları” adı altında örnek çalışmalar sergilediği belirtildi.

11.02.2014 17:09

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen temsilciliği "Cuma buluşmaları" adı altında örnek çalışmalar sergilediği belirtildi.

Çaycuma İlçe Temsilciğine yeni seçilen Kenan Tunç, "Sendikası ne olursa olsun kapımız bütün meslektaşlarımıza açıktır. Bizim için asıl olan İslam kardeşliğidir. Yapacağımız faaliyetlere bütün kardeşlerimizi bekliyoruz" dedi.

Yeni yönetim tarafından başlatılan, "Cuma Buluşmaları" Programın ikincisi gerçekleştirildi. Çaycuma'da "Cuma Buluşmaları" adında gerçekleştirilen bu birleşme, kaynaşma ve dayanışmanın artarak devam edeceği kaydedildi. Her cuma günü Cuma namazı sonrası Diyanet-Sen'de gerçekleştirilen programda din görevlileri ile bir araya gelmenin ve sorunlarını paylaşmanın memnuniyet ve heyecanını yaşadığı belirtildi. Ayrıca sendika olarak yapılması gereken konularda da dilek ve temennilerini sendika yönetimiyle paylaşan Çaycuma'lı Din Görevlileri, yeni Diyanet-Sen yönetiminin kendilerine gösterdiği bu sıcak ilgi ve örnek çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Diyanet Sen'den Örnek Çalışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement