Kütahya'nın Altıntaş İlçesine bağlı Çayırbaşı Beldesi İlköğretim Okulunda "okuma şenliği" etkinliği düzenlendi.
Çayırbaşı İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen "okuma şenliği"ne ilköğretim okulu öğrencileri, öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Karanfil, Belde Belediye Başkanı Kadir Özdemir ve vatandaşlar katıldı.
Coşkulu bir şekilde yapılan "okuma şenliği"nde konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Karanfil, geleceğimizin teminatı olan çocukların okumaya başlamış olmalarından dolayı düzenlenen etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencileri tebrik etti. Belediye Başkanı Kadir Özdemir de öğrencilerin sevinçlerini ve mutluluklarını paylaştıklarını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından okul öğrencileri ve halk oyunu ekibi tarafından halkoyunları ve çeşitli etkinlikler sergilendi. Program sonrasında öğretmen ve öğrencilere belgeleri törenle takdim edildi.
24.05.2012 13: 05: 17
TSI
NNNN - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Çayırbaşı İlköğretimden 'Okuma Şenliği' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.