ÇEKAD'tan, Gençlik Şenliği - Son Dakika
Yerel

ÇEKAD'tan, Gençlik Şenliği

ÇEKAD\'tan, Gençlik Şenliği

Çelikhan'da faaliyet gösteren ÇEKAD, El Ele Gençlik Projesi kapsamında gençlik haftası nedeniyle Gençlik Şenliği düzenledi.

08.05.2013 09:44  Güncelleme: 10:18

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde faaliyet gösteren Çelikhan Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği (ÇEKAD) El Ele Gençlik Projesi kapsamında gençlik haftası nedeniyle Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi konferans salonunda Gençlik Şenliği düzenledi.

SODES Projesi kapsamında finanse edilen Gençlik Şenliği öğrencilere büyük moral oldu. Şenlikte, tiyatro gösterisi, şiirler, ney dinletisi, ilkokul öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ve çeşitli dallarda başarı sağlayan öğrencilere hediyeler verildi.

ÇEKAD Başkanı Mehmet Akif Ardunç, gençlerin daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Gençlerimizin ailelerine karşı saygılı davranmaları, çalışkan ve başarı için neler yapmalıyım düşünmeli. Ailelerin ve yetişkinlerin ise gençlere daha fazla güvenmeleri ve dinleyip anlayış göstermeleri gerekir" dedi.

Gençlik Şenliği'ne Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Cenk Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ÇEKAD'tan, Gençlik Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement