Cemiyet'ten Ahde Vefa ve Kadirşinanslık Örneği - Son Dakika
Yerel

Cemiyet'ten Ahde Vefa ve Kadirşinanslık Örneği

Cemiyet\'ten Ahde Vefa ve Kadirşinanslık Örneği

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, üyelerini ödüllendirdi.

17.04.2015 12:31

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, üyelerini ödüllendirdi. Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur'un da katıldığı Hilton Garden İnn'de düzenlenen törende meslekte 40 yılını dolduran gazetecilere altın yaldızlı porselen şilt verildi. Törende 10 yıl ve üzeri aktif olarak muhabirlik yapan basın mensuplarına gram altın ve başarı belgesi, cemiyetin tüm üyelerine ise teşekkür ve başarı belgesi takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, cemiyet yönetim kurulu olarak, gazetecilikte 40 yılını dolduran meslektaşlarına ödül takdim ederek, onlara ahde vefa ve kadirşinanslık örneği gösterdiklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da, basının kamu görevi yaptığını belirterek, ödül alan tüm basın mensuplarını kutladığını ifade etti.

Vali Şerif Yılmaz, "2 yıla yakın süre içerisinde, ben ilçelerden gelen gazeteler de dahil olmak üzere tüm gazeteleri okumaya çalışıyorum. Özellikle bir takım talep, şikayet varsa bunlara dikkat etmeye çalışıyoruz. Bu ilçeler dahil olmak üzere tüm basında çıkan haberlerden, köşe yazılarından istifade etmeye, faydalanmaya çalışıyorum. Ama bunu gördüğüm kadarıyla, bugüne kadar basın ilkelerini, etik kuralları çerçevesinde, ülke ve milletin geleceğiyle ilgili, devletle ilgili hassasiyet korunarak tüm arkadaşlarımız kendi görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Netice itibariyle hepiniz bu ülkenin bir ferdi olarak, ülkeye sevdalı herkesin aynı hassasiyeti göstermesini görmek bizleri memnun ediyor. Allah nice yıllarda, nice ödüllerde buluşturmayı nasip etsin diyorum" diye konuştu.

Birlik ve dayanışma örneği sergileyen basın mensupları, ödül töreni sonrası Vali Yılmaz, Başkan Saraçoğlu ve Albay Uğur ile ikramlar eşliğinde sohbet etme imkanı buldular.

Törene Gediz, Tavşanlı ve Domaniç ilçelerinde görev yapan basın mensupları da iştirak etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cemiyet'ten Ahde Vefa ve Kadirşinanslık Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement