
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeline Uyuşturucu ile Mücadele eğitimi verildi.
Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı doğrultusunda Niğde Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Cemile Yılmaz'ın sunumuyla Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeline Uyuşturucu ile Mücadele eğitimi düzenlendi.
Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Akaycan Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı doğrultusunda Niğde Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Cemile Yılmaz'ın sunumuyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeline verilen eğitimlerin verimli geçtiğini belirtti.
Akaycan; "Bu tür organizasyonlar sık sık yapılması halkımız ve personellerimiz için çok yararlı olacağına inanıyorum, inşallah uyuşturucuyla ilgili başlatılan mücadele sonuç verir ve inşallah çocuklarımızı geleceğe kazandırırız"dedi. - NİĞDE
Son Dakika › Yerel › Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Personellerine Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.