Ceyhan'da Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'da Kaçak Sigara Operasyonu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, 3 ayrı araçta 19 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi.

02.01.2012 17:20

Adana'nın Ceyhan ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, 3 ayrı araçta 19 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Adana Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince alınan istihbaratın değerlendirilmesi, emniyet ve asayişin sağlanması ile kaçakçılık olaylarının önlenmesi kapsamında Ceyhan ilçesi Ceyhan- Yumurtalık Otoyol Gişelerinde yol kontrol ve arama faaliyeti gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalar sonucu, M.Y'nin yönetimindeki kamyonetin kasasında toplam 12 bin 600 paket, A.Y'nin kullandığı otomobilde ise toplam 5 bin 800 paket, Diyarbakır-İstanbul seferini yapan otobüste yolcu olarak bulunan M.S'nin bagajında da toplam bin paket yurda kaçak yollarla getirilen sigara ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen toplam 19 bin 400 paket kaçak sigaraya el konulurken, olayla ilgili olarak gözaltına alınan sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ceyhan'da Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement