Ceyhan Şoyder'de Nöbet Değişimi - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Şoyder'de Nöbet Değişimi

Ceyhan Şoyder\'de Nöbet Değişimi

Ceyhan Şairler Ozanlar ve Yazarlar Derneği'nin (ŞOYDER) 8.olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

13.03.2012 10:22

Ceyhan Şairler Ozanlar ve Yazarlar Derneği'nin (ŞOYDER) 8. olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa oy birliği ile Ali Atar seçildi.

Dernek binasında yapılan genel kurul toplantısının divan başkanlığını Serdar Güldalı, yazmanlığa ise Ünal Albayrak ve Adnan Gönüllü yürüttü.

Genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Baki Yıldırım, bu kongrede aday olmayacağını ve yönetimin her zaman yanında olacağını söyledi. Yıldırım, Ceyhan'da üç yıldır başkanlığını yürüttüğü ŞOYDER'in birçok başarılara imza attığını bunu gerçekleştirirken de yönetimden ve dernek üyelerinden büyük destek gördüğünü ifade etti.

Derneğin çalışma ve hesap raporları, Denetleme Kurulu Başkanı Müslüm Çiftçi tarafından okuduktan sonra üyelerin oylarına sunularak oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurul toplantısının seçimler bölümünde divan başkanlığına tek liste sunuldu. Ali Atar, Lütfi Küpeli, A. Esin İnal, Hüseyin Sezgin ve İsmail Koçoğlu oy birliği ile yeni yönetime seçildiler.

Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ise; Müslüm Çiftçi, Serdar Güldalı ve Habip Aslan

seçildi.

ŞOYDER'in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Atar, kendisine bu göreve layık gören üyelere teşekkür ederek, "ŞOYDER'i daha ileri nasıl götürmemiz gerektiğini hep birlikte alınan kararlarla belirleyeceğiz. Birlik ve beraberlik içersinde iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Öte yandan yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan Şoyder'de Nöbet Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement