Ceylan'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ceylan'dan İha'ya Ziyaret

Ceylan\'dan İha\'ya Ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Çorum’u bir ve bütün gördüklerini belirterek, kimseyi ötekileştirmeden şehrin tüm renklerini kucaklayacaklarını söyledi.

28.09.2015 13:46

AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Çorum'u bir ve bütün gördüklerini belirterek, kimseyi ötekileştirmeden şehrin tüm renklerini kucaklayacaklarını söyledi.

AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, İhlas Haber Ajansı Çorum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ile görüşen Ceylan, seçim süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin yeniden şahlanışa geçmesi için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Ceylan, ülkede istikrar ve güven ortamının yeniden oluşturulması için AK Parti iktidarının şart olduğunu söyledi.

Şehrin gereksinimlerini bildiğini anlatan Ceylan, ortak aklı ön plana çıkararak ve toplumun tüm kesimlerinin sesine kulak vererek Çorum'a hizmet edeceklerini vurguladı.

2002 yılından bugüne kadar AK Parti iktidarları tarafından yapılan hizmetlerin ortada olduğunu dile getiren Ceylan, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yola çıktık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye ayrım yapmadık. Ne aldatan olduk, ne aldanan. Biz milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Çorum'u ilçeleriyle birlikte daha güzel yarınlara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız. 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkacağız" dedi.

İHA'dan da övgü dolu sözlerle bahseden Ceylan, İHA'nın kendisi için özel bir yerinin olduğunu söyledi. Siyasete atıldığı günden bugüne kadar İHA ile birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu dile getiren Ceylan, "Yaptığımız çalışmaların ulusal medya'ya taşınmasında, aktarılmasında etkin rol oynadığını kaydetti. İHA, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde önemli bir güç ve konuma ulaştı. Bugün nereye giderseniz gidin İHA'yı orda görmeniz mümkün. Ülke ve dünyada yaşanan gelişmeleri sıcağı sıcağına kamuoyuyla paylaşması ve bu haberleri doğru, hızlı ve objektif bir şekilde yansıtması, İHA'nın tarafsızlık ilkesinden ödün vermediğini açıkça göstermektedir. Habercilik konusunda İHA iyi bir örgütlenmeye sahip. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylan'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement