PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin karşılaşmaya iyi başladığını ancak maçın son dakikalarında rakip takım karşısında zorlandıklarını ifade etti.
Her şeye rağmen karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrılmayı başardıklarını ifade eden Tepe, şunları kaydetti:
"Son haftalarda istemediğimiz sonuçlarla karşı karşıya kaldık. Her anlamda takımın çok ihtiyaç duyduğu bir galibiyet elde ettik. Deplasmanda 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bu galibiyetin, yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olacağı inancındayız. Bu maçın değer kazanabilmesi için bir sonraki maçı da mutlaka kazanmamız gerekiyor. İnşallah o maçı da alır ve üst sıralara yükselişimizi sürdürürüz."
İbrahim Halil Tepe, futbolcuların bugün izin yapacağını, Göztepe maçının hazırlıklarına yarından itibaren başlanacağını sözlerine ekledi.
Muhabir: Rauf Maltaş/ Mehmet Güldaş
Yayıncı: İsmail Fidan - ŞANLIURFA
Son Dakika › Yerel › 'Ceylanlar' da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.