CHP Adayı Bakır'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Bakır'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor

CHP Adayı Bakır\'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor

CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Adıyaman'ı geleceğe hazırladıklarını söyledi.

11.03.2014 16:14  Güncelleme: 16:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Adıyaman'ı geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Adıyaman için hazırladıkları projelerle ilgili konuşan CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezinde toplanan kalabalığa hitap ederek, Adıyaman için hazırladıkları projeleri anlattı. Bakır, proje yapmanın mühendislik işi olduğunu ve diğer adayların hiç birinin mühendis olmadığı gibi mühendislik bilgisine de sahip olmadığını belirtti. Bakır, şunları söyledi:

"Ekonomi, estetik ve kaliteyi yerine getirene mühendis denir. Diğer aday arkadaşlarımız mühendis değil Bunlar aldıkları projelerle ne nereye nasıl olacak bilmeden Adıyamanlıyı avutmaya çalışıyorlar. Bizim ekibimiz tamamen hizmet ve proje bilen bir ekiptir. Biz önce şehir imar planına baktık. Adıyaman'ı geleceğe hazırlayacağız. Bir şehrin bir tek çıkışı olur mu'240 bin nüfusumuz var ama Adıyaman'dan çıkmak için tek çıkış var. Bu bizim ne kadar geri bırakıldığımızın göstergesidir. 30 Mart seçimleri yaklaştıkça seçim bürolarını kalabalıklaştırmak için zorla getirdikleri taşeron işçisi kardeşlerimizle dolduramadılar şimdide başka yerlerden yardım istemeye başladılar. Asgari ücret bile kendilerine çok görülen taşeron işçisi kardeşlerimizi zorla getirdiler olmadı dolduramadılar coşku getiremediler şimdide bir sendikacıya bize adam getir diyorlar. Sendikacının verdiği cevap ne yapayım kimse gelmiyor oluyor. Zorla getirirseniz olacağı budur. Bu iş gönül işi bizim seçim iletişim Merkezimizin önü her akşam yağmur çamur demeden yüreği büyük insanlarla doluyor. Buradan yine oraya gitmek zorunda kalan kardeşlerime sesleniyorum ekmeğiniz için oraya gidin sizi görsünler biz biliyoruz ki sizin bedeniniz ordaysa bile gönlünüz bizimle. Komşunun seçim bürosunda konuşma yapanlar bile halkın arasına indiğinde aman ha aman oyunuzu AK Parti'ye vermeyin diyor samimiyetleri bu kadar bunu kendileri de biliyor. Hiç onların demesine gerek yok Adıyamanlı bu defa onları sandığa mahküm edecek. Halka rağmen hiçbir şey olmaz halka rağmen tahakküm kurmaya çalışanlar 30 Mart gecesi hüsrana uğrayacak." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Bakır'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement