CHP'de Datça ve Yatağan Mevcut Başkanlarla Devam - Son Dakika
Yerel

CHP'de Datça ve Yatağan Mevcut Başkanlarla Devam

CHP\'de Datça ve Yatağan Mevcut Başkanlarla Devam

30 Mart yerel seçimleri öncesi CHP’nin Muğla’da belediye başkan adaylarının açıklanmadığı Datça ve Yatağan adayları açıklandı.

10.02.2014 14:35

30 Mart yerel seçimleri öncesi CHP'nin Muğla'da belediye başkan adaylarının açıklanmadığı Datça ve Yatağan adayları açıklandı. Her iki ilçede de mevcut Belediye Başkanları aday gösterildi.

Muğla'da sadece Datça ve Yatağan'da Belediye Başkan adaylarını açıklamayan CHP'nin iki ilçe belediye başkan adayları kesinleşti. Datça'da 8 aday adayı bulunan CHP'nin bu adaylar içinde yer almayan mevcut Belediye Başkanı Şener Tokcan, partinin yaptırdığı anketlerde ilk sırada çıkınca aday adaylarından hiç birisi aday gösterilmedi. Aday olmadığını açıklayan mevcut Belediye Başkanı Şener Tokcan'ın kamuoyu araştırmalarında ilk sırada yer alması sonrası 2014 yerel seçimlerinde CHP Datça'da Şener Tokcan'ı tekrar aday yaptı.

Yatağan'da CHP'den Belediye Başkan aday adayı olmak için müracaat eden mevcut Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, iş adamı Mesut Günay, Avcılar Derneği Başkanı Ali Akalp, Emekli memur Muammer Özdemir, Yeşilbağcılar Belediye Başkanı Ertaf Cicili, Turgut Beldesi eski Belediye Başkanı Muammer Bahçeli, Maden-İş Sendikası Eski Şube Başkanı Murat Bekem ve İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar başvuru aday adaylığı için başvuru yapmıştı. Yapılan kamuoyu anketlerinde mevcut belediye başkanı Haşmet Işık ilk sırada gelince Başkan Işık dördüncü dönem Belediye Başkan adayı oldu.

Tekrar aday gösterilen Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, "Ben baştan bu yana adayların belirlenmesi için sandık konsun dedim. Fakat olmadı. Bu süreçte aday olacakmışım gibi çalışmalarımı sürdürdüm. Yatağan halkının aday olarak tekrar beni görmek istemesi seçmenimizin bir teveccühü. Yatağan'da bugüne kadar partisine bakmadan herkese eşit hizmet vermeye çalıştım. Bundan sonra da bu tavrımızda bir değişiklik olmaz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'de Datça ve Yatağan Mevcut Başkanlarla Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement