CHP'den Başkan Öztürk'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

CHP'den Başkan Öztürk'e Teşekkür Plaketi

CHP\'den Başkan Öztürk\'e Teşekkür Plaketi

umhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri; Fethiyespor'un birinci lige çıkarak şampiyon olma mücadelesi ve başarısında en büyük payı ve emeği olan Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk'e bir teşekkür...

04.06.2013 10:09

umhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri; Fethiyespor'un birinci lige çıkarak şampiyon olma mücadelesi ve başarısında en büyük payı ve emeği olan Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk'e bir teşekkür plaketi takdim etti.

Fethiyespor Kulüp Tesisleri'ne giden CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk'e basın mensupları önünde bir teşekkür plaketi vererek, onurlandırdı.

Samimi, sohbet havası içersinde geçen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu yapmış olduğu konuşmada "Sayın başkanımız ile 25 yıllık; bir ağabey ve kardeşliğimiz var. 25 yıl içersinde hiç birbirimizi üzmedik ve birbirimizi yanlış yönlendirmedik. Kendisinin çok inatçı ve hırslı bir kişiliği vardır. 2 kez Fethiyesporu final oynatarak bunu kanıtladı. En son finalde de Fethiyesporu şampiyon yaptı. Fethiyesporun kulüp başkanı olacağını ve şampiyon yapacağını 25 yıldır kendisi bana söylüyordu. Önce eşi hanımefendiyi ve kendisini tebrik ediyoruz.

İsmail Öztürk'le

Fethiyesporun ekip arkadaşlarıyla daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Siyaset temiz insanlarla güzeldir sporda temiz ve yürekli insanlarla güzeldir. Ben ekip arkadaşlarım, şahsım ve partim adına çok teşekkür ediyorum. Bizde imkanlarımız dahilinde maddi ve manevi her türlü yardımı yapacağımızı bir kez daha söylüyoruz. Yolunuz açık olsun" şeklinde konuştu.

Çok onur verici bir durum olduğunu söyleyen Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk de konuşmasında "Bu teşekkür plaketini tüm Fethiyespor ailesi ve camiası adına alıyorum ve kabul ediyorum" dedi.

Başkan Öztürk, "Emrah başkanımın söylediği gibi çok uzun zamandır birbirimizi tanıyan ve çok yakın bir arkadaşlığımız var. Dostluğumuz geçmişte olduğu gibi gelecekte de sürecektir. Bundan sonraki süreç Fethiyespor ve hepimiz için çok farklı olacaktır. Bunu şimdiden herkesin bilmesi gerekiyor. Bu konuda hepimize düşen görevler var, herkes ucundan mutlaka tutmalı" şeklinde konuştu.

Başkan Öztürk konuşmasına devam ederek "Önümüzdeki günlerde bir balo düzenleyerek bu konuları konuşacağız. Bu balo çok farklı olacaktır" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Başkan Öztürk'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement