CHP'den, Vali Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'den, Vali Demirtaş'a Ziyaret

CHP\'den, Vali Demirtaş\'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ile CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

16.12.2013 15:50

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ile CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret eden CHP heyeti, Adıyaman'ın sorunları ile ilgili bir takım görüşmeler yaptı. Adıyaman'ın sorunlarını çözme noktasında ellerinden gelen bütün gayret ve çabayı gösterdiklerini ifade eden CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, "Yerel seçimler yaklaştı ve bundan dolayı seçim çalışmalarımız her geçen gün hızlanıyor. Biz seçim çalışmalarını hızlandırmadan evvel ilimiz Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret edip kendisine çalışmalarımız hakkında Adıyaman'ın konumu hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve kendisinden özellikle tavsiyelerini almak konusunda ziyaret etmiş bulunmaktayız. Sayın Valimiz, geldiği günden bu yana Adıyaman'ımız için gerçekten çok güzel işler yapan, projelere imza atan ve Adıyaman'ın her kesimini kucaklayan biri bu konundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu yaptığı çalışmaların inşallah biz belediye başkanlığı seçimlerinde adayımız Sayın Zeynal Bakır Seçilirse, çok güzel bir şekilde birlikte valilik ve belediye birlikte çalışarak daha güzel işler atacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, "Seçim çalışmalarımızı Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etmekle başlamak istedik. Kamu kurumlarına henüz hiçbir ziyaretimiz olmadı. İlk seçim çalışmalarımızı burada Sayın Valimizi ziyaret etmekle başlattık. Sayın Valimizin gösterdiği ilgi den dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Seçim süresince ne yaparız nasıl bir yol izleriz gibi bu konu Sayın Valimizden istişare halinde görüşüp, nasihatlerini önerilerini alıp o şekilde devam edeceğiz. Ben kendilerine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu, CHP heyetine seçim çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den, Vali Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement