CHP Erzin İlçe Başkanlığı'na Ali Sarar yeniden seçildi.
Türkmen Kızı Tesislerinde yapılan kongreye CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Mithat Bozdağ ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, MHP Erzin İlçe Başkanı Müzeyyen Akın ve yönetim kurulu üyeleri, HDP Erzin İlçe Başkanı Diyadin Sırça da katıldı.
CHP Erzin ilçe başkanı Ali Sarar'ın kısa konuşmasının ardından divan başkanlığı seçimi yapıldı. Süleyman Erzinli delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak divan başkanı seçildi.
Adaylardan Muzaffer Mert'in konuşmasının ardından CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, her iki adaya başarılar diledi.
Blok liste halinde yapılan ilçe başkanlığı seçiminde mevcut ilçe başkanı Ali Sarar ve ekibi 87 delegenin oy kullandığı seçimde 44 oy alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Muzaffer Mert ise 43 oy aldı.
Oyların sayılmasının ardından Ali Sarar, "Yapılan bu seçimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu seçimin Erzin'e ülkemize hayırlı olsun temennisinde bulundu" dedi. - HATAY
Son Dakika › Yerel › CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar Güven Tazeledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?