CHP'li Başkandan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Başkandan Sağduyu Çağrısı

CHP\'li Başkandan Sağduyu Çağrısı

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, Taksim Gezi Parkı olayları konusunda herkesin sağduyulu olması gerektiğini ifade etti.

04.06.2013 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, Taksim Gezi Parkı olayları konusunda herkesin sağduyulu olması gerektiğini ifade etti.

CHP'li Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, Taksim'deki Gezi Parkı'nda başlayan ve daha sonra ülke geneline yayılan protesto eylemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin zor bir sınavdan geçtiğini, bu noktada herkesin sağduyulu davranması gerektiğini dile getiren Ekici, "Halk, Başbakan'dan ortamı yumuşatacak açıklamalar bekliyor. Ancak Başbakan bunun tam tersini yapıyor" dedi.

Taksim'de başlayan olayların "Gezi Parkı" meselesinden çıktığını, toplumun 10 yıldır içinde birikenleri kusmaya başladığını dile getiren Ekici, şöyle konuştu: "Bu siyasi bir eylem değil ve orada her partiden, her takımdan insan var. İktidar bu gerçeği görmüyor ve eylem yapan bu grupları "çapulcu" diye tabir ediyor. Eylemler sürerken, Başbakan'ın televizyonlara çıkıp "Atatürk Kültür Merkezi'ni de yıkacağız" gibi halkı tahrik eden sözlerini çok yadırgadık. Bunun için Başbakan da dahil olmak üzere herkesin sağduyulu olması gerekiyor. Bu millet Başbakan'dan özür ve ortamı yumuşatacak açıklamalar bekliyor. Başbakan, çıkıp halktan özür dilesin, Taksim'deki projeden vazgeçilsin, olaylar ancak bu şekilde yatışabilir." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Başkandan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement