CHP Seydikemer Adayı Karaca, İlk Mitingini Eşen'de Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP Seydikemer Adayı Karaca, İlk Mitingini Eşen'de Yaptı

CHP Seydikemer Adayı Karaca, İlk Mitingini Eşen\'de Yaptı

CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, ilk seçim mitingini Eşen Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi.

24.12.2013 09:49  Güncelleme: 09:50

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydikemer Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, ilk seçim mitingini Eşen Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdi.

CHP Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban'ın açılış konuşmasının ardından yaklaşık 300 kişiye seslenen Alim Karaca, CHP'nin Büyükşehir Belediyesi seçimlerini mutlak suretle kazanacağını iddia etti. Büyükşehir ile birlikte Seydikemer'in de gelirlerinin çok büyük oranda artacağını kaydeden Karaca, "Eskiden devlet bütçesinin yüzde 2'si büyükşehirlere aktarılıyordu, şimdi ise yüzde 4,5'i. 600-700 trilyonluk bir büyükşehir bütçesi, yeni kurulduğumuz için de bunun 60 trilyonunu biz buraya getireceğiz" dedi.

Karaköy, Kumluova, Çukurincir, Gölbent gibi çevre köylerden de katılımcıların yer aldığı mitingde Karaca'ya destek için gelen Demokrat Parti Fethiye eski İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli de büyük alkış aldı. Karadenizli'nin kendisine 6 ay önce söz verdiğini ifade eden Karaca, Karadenizli'nin sözünü tutarak ekibindeki Seydikemerliler'le birlikte kendisini desteklemeye geldiğini söyledi. Ziraat Odası BaşkanYardımcısı Kenan Karayiğit'in de yer aldığı mitingde Karaca, "Kumluova'da duranlar bizim 8 kilometrelik yolu nasıl açtırıp asfalt yaptırdığımızı, bütün ana arterlerin ve ara sokaklara kilit parkelerin nasıl döşendiğini, gariban çocukları nasıl okuttuğumu beni tanıyanlar iyi biliyor" dedi.

Ocak ayında Seydikemer merkezde büyük bir miting düzenleyeceklerini de kaydeden Karaca, Eşen ve Karadere arasında kalan bölgeden meclis üyesi seçmeyeceğini kaydetti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Seydikemer Adayı Karaca, İlk Mitingini Eşen'de Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement