CHP'li Talak, İzsiad'ın "2014'e Hoşgeldin" Balosuna Katıldı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Talak, İzsiad'ın "2014'e Hoşgeldin" Balosuna Katıldı

CHP\'li Talak, İzsiad\'ın "2014\'e Hoşgeldin" Balosuna Katıldı

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) geleneksel Yılbaşı Balosu, dernek üyelerinin ve eşlerinin katılımıyla İzmir Kaya Thermal & Convention Otel’de gerçekleştirildi.

28.12.2013 11:44

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) geleneksel Yılbaşı Balosu, dernek üyelerinin ve eşlerinin katılımıyla İzmir Kaya Thermal & Convention Otel'de gerçekleştirildi.

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin "2014'e Hoşgeldin" gecesi coşkuyla kutlandı. Her yıl olduğu gibi yeni yıl kutlamasını erken yapan İZSİAD üyeleri, eşleri ile birlikte İzmir Kaya Thermal & Convention Otel'de gönüllerince eğlendi.

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen yılbaşı balosuna, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Prof. Dr. Hülya Güven, İZSİAD Yönetim Kurulu eski Başkanı Ayhan Baran, İZSİAD Danışma Kurulu üyesi ve CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, İZSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yılbaşı balosuna gelen tüm davetlilere teşekkür eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, "İZSİAD olarak çok heyecanlı ve dinamik bir yıl geçirdiğimiz, düşünüyoruz. Birçok faaliyet gösterdik. Üyelerimize geziler düzenledik. Böylece hem birlik beraberliğimizi pekiştirdik hem de iş geliştirme ile ilgili çalışmalar yaptık. Dernek olarak yeni yılda da aynı tempoyla devam edeceğiz. Herkesin mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini temenni ediyoruz" dedi.

Konuşmasına yeni yıl mesajıyla başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Yeni yılın herkes için İZSİAD ailesi için kentimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için sağlıklı ve huzurlu geçmesini diliyorum. İşadamları derneği olduğu için bol kazançlı bir yıl diliyorum. Hem ülkemizin hem de bölgemizin en çok ihtiyaç duyduğu barışın egemen olmasını istiyorum. Yeni yılınızı kutluyorum" dedi.

İzmir Kaya Thermal & Convention Otel'deki baloda davetliler ilk olarak "Grup Enfeksiyon" ile eğlendi. Daha sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar İzmir gece hayatının sevilen isimlerinden Mikrop'un şarkıları eşliğinde keyifli bir gece yaşadı.

Gece yarısına kadar devam eden İZSİAD'ın "2014'e Hoşgeldin" gecesinde davetlilere özel olarak hazırlanan yılbaşı menüsü sunuldu. Ayrıca muhteşem gece de konuklara özel çekiliş düzenlendi. Balo kesilen yılbaşı pastası ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Talak, İzsiad'ın '2014'e Hoşgeldin' Balosuna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement