Çiftçiye Traktör Ödüllü Kampanya - Son Dakika
Yerel

Çiftçiye Traktör Ödüllü Kampanya

Çiftçiler tarım alanlarında kullanacakları gübreler sayesinde traktör, kamyonet ve motosiklet gibi birçok ödülün sahibi olabilecek.

12.01.2012 14:20

Çiftçiler tarım alanlarında kullanacakları gübreler sayesinde traktör, kamyonet ve motosiklet gibi birçok ödülün sahibi olabilecek.

Beyşehir Tarım Kredi Kooperatifi Müdür Yardımcısı Hatice Tut, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftçiler için düzenlenen özel kampanya hakkında bilgi verdi.

Beyşehir Tarım Kredi Kooperatifi ile Gübre Fabrikaları (GÜBRETAŞ) işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyanın 1 Ocak'ta başladığını belirten Tut, şunları kaydetti:

"Düzenlenen kampanya ile çiftçilerimiz için hediye yağmuru başlıyor. Kampanya kapsamında Tarım Kredi Kooperatifi ve GÜBRETAŞ müşterilerine traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurt dışı gezisine varıncaya kadar onlarca hediye dağıtılacak. Çiftçilerimiz Tarım Kredi Kooperatifi'nden tek seferde yaptıkları her 500 liralık ve katları tutarında her 500 liralık alışveriş için bir çekiliş hakkı elde edecek. Çekilişe katılmak isteyen çiftçilerimizin, Tarım Kredi Kooperatifi'nden almış oldukları gübre faturalarının fotokopilerini bir zarf içerisine koyarak, ad-soyadı, adres, yaş, telefon ve adres bilgilerini içeren bir yazıyı da ekleyerek en geç 11 Temmuz 2012 tarihine kadar 'GÜBRETAŞ PK 7 Gayrettepe İstanbul" adresinde olacak şekilde postaya vermeleri gerekmektedir."

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çiftçiye Traktör Ödüllü Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement