Çigder Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Çigder Genel Kurulu

Çigder Genel Kurulu

Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği (ÇİGDER) Olağan Genel Kurulu yapıldı.

26.01.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği (ÇİGDER) Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimi Azmi Ertan başkanlığındaki liste kazandı.

Seçimler öncesi yapılan oylamada divan başkanlığına Ömer Alpdoğan, divan kurulu üyeliklerine ise Resul Bozkurt ve Mehmet Turaçcı seçildiler.

Genel kurulun açılış konuşmasını dernek başkanı Azmi Ertan yaptı. Ertan, "Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği bölge sınırları içindeki dijital basının hizmetinde olmaya devam etmektedir. Yeni İnternet Yasası'nın takipçisiyiz. İnternet gazetecilerinin yasalar önündeki meşruiyetini, hak ve çıkarlarını savunmak için gayret sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

Divan başkanlığına yapılan teklif üzerine, A. Halim Öztoprak, İsa Ekici, Ömer Alpdoğan, İzzet Aydemir ve K. Yalçın Göl' 'genel kurul üyeleri tarafından oy birliği ile ÇİGDER Onur Kurulu' üyeliklerine seçildiler.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerin sonunda yönetim ve oenetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Azmi Ertan, Gökhan Atılgan, İsa Ekici, Kamil Yalçın Göl, Yalçın Arslan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Türkeş Manga, Ayşegül Şingirik, Ercan Koç, Mehmet Turaçcı, Satuk Buğra Güney

Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Ömer Alpdoğan, Resul Bozkurt, Mehmet Poyraz

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Fatma Kar, Hüseyin Yetiş, Faruk Oluk

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra, Kozan, Hatay ve Mersin temsilciliklerine atanan Türkeş Manga, M. Hüseyin Zorkun ve İsmail Usta'ya temsilcilik belgeleri takdim edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çigder Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement