Cihan Saraç "Ak Parti Sakarya da 7- 0 Yapacak" - Son Dakika
Yerel

Cihan Saraç "Ak Parti Sakarya da 7- 0 Yapacak"

Cihan Saraç "Ak Parti Sakarya da 7- 0 Yapacak"

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı tarafından AKM’de gerçekleştirdiği İlçe Danışma Meclisi partililerin katılımı yapıldı.

22.02.2015 17:31

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı tarafından AKM'de gerçekleştirdiği İlçe Danışma Meclisi partililerin katılımı yapıldı. İlçe Danışma Meclisine AK Parti Sakarya Milletvekili Aday adayı Cihan Saraç'ta katıldı. Danışma Meclislerinde İlçe teşkilatının aylık olarak yapılan faaliyet sunumu ve parti programında yer alan konular anlatıldı.

Danışma Meclis toplantı sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç 2014 yılında iki seçim geçirdiklerini, 7 Haziran'daki seçimlere de birlik ve beraberlik içerisinde inşallah geçireceğiz. Genel seçimlerde AK Parti olarak Sakarya da 7-0 yapacağını ifade ederek, "Kadınlarımızla, gençlerimizle ve partimizin tüm kademelerinde görev yapan kardeşlerimizin azimli çalışmaları AK Parti'yi zafere taşıyacaktır" dedi.

Program sonunda AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç ve diğer aday adaylar ile birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihan Saraç 'Ak Parti Sakarya da 7- 0 Yapacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement