Cihan Yıldız Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Cihan Yıldız Coşturdu

Cihan Yıldız Coşturdu

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen Bozüyük Eğitim Festivali sevilen sanatçı Cihan Yıldız'ın muhteşem konseri ile sona erdi.

03.06.2013 16:11

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen Bozüyük Eğitim Festivali sevilen sanatçı Cihan Yıldız'ın muhteşem konseri ile sona erdi.

Cuma günü kortej yürüyüşü ile başlayan ve 3 gün boyunca devam eden etkinliklerin yer aldığı Bozüyük Eğitim Festivali sona erdi. Festivalin son gününde saat 17: 00'de başlayan gösterilerde anaokulları, ilköğretim okulları ve ortaokullar tarafından hazırlanan çeşitli dans, ront, şarkı ve halk oyunları gösterileri yer aldı. Müzik gurupları olarak Mehmet Akif İlk ve Orta Okulu Ritm Grubu, Teknik ve E.M.L. Müzik Grubu, Fen Lisesi Mini Keman Konseri, Usta öğretici Mehmet Uysal'ın eşliğinde Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Türk Halk Müziği Grubu ile Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Grubu repertuvarlarını sergiledi. Öğrenci guruplarının tüm gösterilerinin büyük bir beğeni ile izlendiği Bozüyük Eğitim Festivali'nde özellikle miniklerin başarılı performansları büyük alkış aldı. Festivalin sonunda konser vermesi planlanan Mehmet Erdem'in rahatsızlanması nedeniyle yerine sahne alan Cihan Yıldız, muhteşem konseriyle izleyenlere müzik ziyafeti çekti. Konser programının başında başlayan yağmura rağmen Cihan Yıldız hayranları festival alanını doldurarak yağmurun dinmesini ve konserin başlamasını bekledi. Büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen konserde sevilen sanatçı Cihan Yıldız seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla tüm izleyenlerini coşturdu. Konser programında Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı,Yıldız' a teşekkür ederek çiçek ve Bozüyük'ün simgesi olan Metristepe Anıtı'nı takdim ederken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanefi Başıbüyük'de çiçek takdim etti.

Konser programını Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Gençağa Seraslan ve Mustafa Yürükcü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanefi Başıbüyük, KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz'ın Danışmanı Murat San, Mili Eğitim Şube Müdürleri ve vatandaşlar izledi. Ayrıca Festivalin öğrenci guruplarının gösterilerinin yer aldığı gündüz bölünme Bozüyük Kaymakamı Dr Oktay Kaya da katılarak gösterileri bir süre izledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihan Yıldız Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement