Çınar Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Yerel

Çınar Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk

Çınar Belediyespor\'da Hedef Şampiyonluk

Süper amatörde mücadele eden Çınar Belediyespor, yeni sezona şampiyonluk parolası ile giriyor.

02.09.2016 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amtör Lig 'de geçtiğimiz sezon çok iyi maçlar çıkaran Çınar Belediyespor yeni sezona başlıyor. Çınar Belediye Başkanı Ahmet Cengiz ve yönetim kurulu büyük destek sundukları Çınar Belediyespor'dan bu sezon şampiyonluk bekliyor.

2016-2017 futbol sezonunda mücadele edecek Çınar Süper amatörde geçen sezon iyi maçlar çıkaran Belediyespor'a yaptığı flaş transferle Nevşehir'de kampa girerek çalışmalarına başladı.

Çınar Belediyespor teknik sorumlusu Mustafa Geçgil, "Geçen sezon iyi imkanlarımızla güçlü rakiplerimiz karşısında ortaya koyduğumuz mücadelelerde takım içerisinde adaptasyon sorunu yaşayarak şampiyon olamamıştık. Ancak takımımız sezon boyunca gerçekten çok iyi maçlar çıkararak bizleri bir hayli umutlandırmıştı. Bizde yeni sezonda takımımızın iskeletini bozmadan karekter yapıları düzgün ve oyun becerileri yüksek olan 7-8 futbolcu transfer ederek BAL ligine çıkmayı arzuluyoruz. Şu an itibari ile Nevşehir Avanos'ta hazırlık kampımız devam ediyor. Çok kaliteli bir ekip oluşturduk. Bu oluşumda bize her konuda desteklerini esirgemeyen Başta Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Cegiz olmak üzere yönetim kurulu ve Çınar Belediyespor taraftarlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çınar Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement