Konyaspor Cizre'de Yaşanan Olaylar Nedeniyle Erteleme İstedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konyaspor Cizre'de Yaşanan Olaylar Nedeniyle Erteleme İstedi

29.12.2014 15:13  Güncelleme: 15:51

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Cizrespor ile deplasmanda oynayacakları maçın yaşanan olaylar sebebiyle başka bir tarihte ve başka bir ilde oynanmasını istedi.

Torku Konyaspor, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki gerginlikten dolayı, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda deplasmanda oynayacakları Cizrespor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi ve başka bir ilde oynanması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu.

'OLUMSUZLUKLARDAN DOLAYI TAKIMIN MORAL VE MOTİVASYONU BOZULDU'

Kulübün basın sözcüsü Ahmet Baydar yaptığı açıklamada, 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Cizre'deki gerginliğin futbolcuları olumsuz etkilediğine dikkati çeken Baydar, "Yaşanan olumsuzluklardan dolayı takımın moral ve motivasyonu bozuldu. Bu durumda, 31 Aralık Çarşamba günü yapacağımız Cizrespor maçının ileri bir tarihte ve başka bir ilde oynanması için TFF'ye başvurduk. Federasyondan gelecek cevabı bekliyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konyaspor Cizre'de Yaşanan Olaylar Nedeniyle Erteleme İstedi - Son Dakika


Advertisement