Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada 20 Aralık'ta yaralanan askerin şehit olduğu bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 20 Aralık'ta, Cizre'de düzenlenen operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerin, tedavi gördüğü GATA'da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah saatlerinde şehit olduğu belirtildi.
Açıklamada, "Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.
Son Dakika › Yerel › Cizre'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.