Cizrede Dika 2014 Yılı Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Cizrede Dika 2014 Yılı Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Cizrede Dika 2014 Yılı Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından Şırnak’ın Cizre ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2014 yılı destek programları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

19.02.2014 15:49

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından Şırnak'ın Cizre ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2014 yılı destek programları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya; DİKA Genel Sekreteri Dr. Tabip Gülbay, Kaymakam Şenol Koca, DİKA yetkilileri, Cizre ve civar ilçelerden gelen kurum müdürleri ve yatırımcılar katıldı. Toplantıda bir açıklama yapan Cizre Kaymakamı Şenol Koca, ilçe genelinde en son yapılan proje yardımlarında, toplamda 6 projenin DİKA tarafından desteklendiğini söyledi. Kaymakam Koca, "Bu projeler şüphesiz ki hepimiz için hem sizler, hem de kamu kurumları için bulunmaz fırsatlardır. Bölgemizin kalkınması adına, elimize geçen bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Mardin ve Batman bu projelerden nasıl istifade ettiyse, inşallah Şırnak da o paydan en büyük katkıyı alacaktır. Bu sefer ümit ediyoruz ki aslan payını, başta Cizre olmak üzere tüm Şırnak ve ilçelerinin olacaktır" dedi.

Yatırımcıların proje hazırlamak ve bu programların desteğini almak istediklerini ifade eden Kaymakam Şenol Koca, başvurularda bürokrasinin en asgari düzeye indirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kaymakam Koca'nın konuşmasının ardından Proje ve Sözleşme Yönetimi Birim Uzmanı Esra Avşar, DİKA'nın 2014 yılı destek programları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda destek programlarının içeriği, katılım şartları ve uygulanma biçimleri hakkında bilgiler verildi. Toplantı Proje ve Sözleşme Yönetimi Birim Başkanı Ahmet Pürçüklü ile Proje ve Sözleşme Yönetimi Birim Uzmanı Esra Avaşar'ın, katılımcılardan gelen soruları yanıtlaması ile son buldu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizrede Dika 2014 Yılı Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement