Çorum'da Polis Haftasi Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Polis Haftasi Kutlamaları

Çorum\'da Polis Haftasi Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

10.04.2012 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar kapsamında ilk olarak İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, bir grup öğrenciyi makamında kabul etti. Çiçek hediye eden öğrencilere polis teşkilatının çalışmalar hakkında bilgi veren Emre, daha sonra görevini temsili olarak Evra Kabadayı isimli öğrenciye devretti.

Polis telsizini eline alan Evra Kabadayı isimli öğrenci, okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması ve kentin işlek caddelerinde emniyet kemeri uygulamasına ağırlık verilmesini istedi.

Makam ziyaretinin ardından Emre, Atatürk Anıtındaki kutlama programına katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Emre, burada günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre,

Polis teşkilatının kuruluşundan günümüze kadar geçen sürede iç güvenlik, ülkede emniyet ve asayişin temini için cansiperane bir anlayışla üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

Emre, emniyet ve asayişin sağlanmasında 24 saat esasına göre günün her saatinde görev yapan teşkilatın bu görevi yaparken çağın gereği teknolojileri ve modern hizmet araçlarını yoğun olarak kullandığını belirtti.

Emre, "Görev yaptığımız süreç içerisinde her zaman en üstte tuttuğumuz başarı çıtamızı daha da yükseltmeye çalışmak ve memleketimize ve milletimize hizmet etmek ve bunun gururunu yaşamak en büyük idealimizdir. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü personeli olarak, her geçen gün kendimizi aşmak, bilimsel ve hukuki anlamdaki tüm gelişmeleri yakından takip etmek ve ilimizde yaptığımız hizmetlerle olumlu anlamda bir farkındalık oluşturmak amaç ve niyetimizdir. Bu anlamda Çorumluların güvenine layık olmak en büyük sorumluluğumuzu oluşturmaktadır" dedi.

Program ödül töreni ve kortej geçişinin ardından sona erdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum'da Polis Haftasi Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement