Çorum TSO'dan Çorum Sanayisi Konulu Fotoğraf Yarışması - Son Dakika
Yerel

Çorum TSO'dan Çorum Sanayisi Konulu Fotoğraf Yarışması

Çorum TSO\'dan Çorum Sanayisi Konulu Fotoğraf Yarışması

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum sanayisi konulu fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini açıkladı.

27.02.2014 20:34  Güncelleme: 20:40

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum sanayisi konulu fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini açıkladı.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ilde görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Genel Sekreteri Murat Zeybel, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Tugay Afat ile TSO meclis üyeleri de katıldı.

Çorum sanayisinin potansiyelini tanıtlamak ve belgelemek adına bir fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini dile getiren Başaranhıncal, yarışmanın katılım şartlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını bildirdi. Çorum sanayisini anlatan bir arşiv oluşturmayı planladıklarını dile getiren Başarınhancal, bunun en iyi yollarından birisinin de fotoğraf yarışmaları olduğunu ifade etti.

Başaranhıncal, yarışmaya sadece gazetecilerin katılabileceğini belirterek, ödül töreni ve serginin basında sansürün kaldırılış yıldönümü olan 24 Temmuz'da açıklanacağını belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum TSO'dan Çorum Sanayisi Konulu Fotoğraf Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement