Çözüm Okulları Diyarbakır'da - Son Dakika
Yerel

Çözüm Okulları Diyarbakır'da

Çözüm Okulları Diyarbakır\'da

Çözüm Orta Okulu ve Anadolu Lisesi Diyarbakır'da, eğitim sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmaya hazırlanıyor.

07.09.2015 17:49

Eğitimdeki farklı yaklaşımları ve öğrenme modelleri ile ön plana çıkan Çözüm Orta Okulu ve Anadolu Lisesi Diyarbakır'da, eğitim sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır da yapımı tamamlanan ve 30 derslik, spor salonu ve çok amaçlı bahçesinden oluşan okul 2015–2016 eğitim ve öğretim sezonunda Diyarbakırlı öğrencilere eğitim vermeye hazırlanan Çözüm Okulları Diyarbakır'da en düşük maliyet ile en düzeyde akademik eğitim vermeyi planlıyor.

Anadolu Lisesi butik okulculuk anlayışı ile en düşük maliyet ile en üst düzeyde akademik eğitimi ve başarıyı öğrencilere ve velilere sunacaklarını belirten, okul kurucusu Aydın Sezgin, Çözüm Orta Okulu ve Anadolu Lisesi butik okulculuk anlayışının Diyarbakır'da eğitim kalitesini artıracağını söyledi.

Okulun ciddi kurumsal yapısı, profesyonel eğitimci kadrosu ile verimli eğitim ortamı, bilimsel rehberlik hizmetleri, güçlü yayın desteği, yenilikçi, dinamik ve rekabetçi anlayışı ile Diyarbakır Çözüm Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimize kaliteli bir örgün eğitim sunacaklarını belirten Sezgin, Bu konuda velilerimizin öğrencileri için özel ders gibi her hangi bir ek desteği ihtiyaçları kalmayacaktır. Velilerimiz için eğitim kaygı olmaktan çıkacaktır.Bizlerde Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Anadolu Lisesi Butik Okulculuk anlayışı ile Eğitimin yanında spor ve sanata da büyük önem ve destek sunacaklarını belirten okul kurucusu Sezgin,''Bir diğer amacımız okul ev arasına sıkışmış olan çocuklarımızın Eğitim kampusumuzda yapılacak olan spor ve sanat etkinlikleri rahatlayacakları ortamı yaratmaktır''.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çözüm Okulları Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nur kaya: hemen kendimi kayıt yapıcam 0 0 Yanıtla

Advertisement