Çubuk'ta Eskrim Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Çubuk'ta Eskrim Turnuvası Başladı

Çubuk\'ta Eskrim Turnuvası Başladı

Turnuvaya, 38 sporcu katılıyor.

15.02.2014 17:20

Ankara'nın Çubuk ilçesinde eskrim turnuvası başladı.

Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eskrim Çubuk Gençlik Kupası" turnuvası, 38 sporcunun katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Çubuk Kapalı Spor Salonu'nda süper minikler karşılaşmalarıyla başlayan ve 2 gün sürecek turnuvaya, Ankara'dan Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Ankara Eskrim Spor Kulübü, Vişnelik Spor Kulübü, Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü, 1402 Gençlik ve Spor Kulübü, Fizmer Spor Kulübü ve Anka Gençlik Spor Kulüplerinden 20 erkek 18 kadın olmak üzere 38 sporcu katılıyor.

Turnuvada dereceye giren sporculara madalya, takımlara ise kupa ve ilçenin simgesi olan turşu verileceğini söyleyen Eskrim Çubuk Gençlik Kupası turnuvası organizasyon sorumlusu Mustafa Kalender, turnuvaya katılan kulüplere ve sporculara teşekkür ederek, şu bilgileri verdi:

"Bu turnuvanın bir diğer önemi de, Türkiye genelindeki çok üst düzey sporcular katılıyor olmasıdır. Önümüzdeki hafta Kudüs'te yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonasına katılacak takım elemanlarımız burada. Bunlardan bir tanesi ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan Atakan İslam Hezer, Ankara Eskrim Spor Kulübünden Alp Ege Koç, Vişnelik Eskrim Spor Kulübünden Yasin Şahin ve kadınlar branşında ise Beste Hazel Günay. Bu arkadaşlarda turnuvaya katılarak bizlere onur verdiler. Ayrıca erkeklerde 20, kadınlarda ise 18 sporcumuz turnuvaya katılarak mücadele edecek. Bugün ferdi olarak mücadele edecek olan sporcularımız, yarın ise takım olarak mücadele edecekler."

Turnuva, yarın düzenlenecek madalya töreniyle sona erecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk'ta Eskrim Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement